Gigt

I dag benyttes ordet ”gigt” (artrose) som en bred betegnelse om symptomer i bevægeapparatet. Forskellige led i kroppen og de indre organer kan være påvirket.

Gigtsygdomme giver ofte symptomer i bevægeapparatet, disse symptomer kan være smerter i led, sener og muskler. Der kan også forekomme led hævelser.  Der ud over kan der også være andre og mere uspecifikke symptomer som fx træthed, feber og vægttab.

De reumatologiske sygdomme kan påvirke forskellige organer som for eksempel huden og indre organer som lunger, hjerte, lever og nyrer. Nervesystemet kan også blive påvirket. Derfor kan symptomerne være så forskelligartede.

Individuel træning eller træning på vores Gigthold kan reducere dine smerter og hjælpe til at bibeholde dine funktioner og træne sammen med andre i samme situation. Træningen er skånsom og hjælper til at du kan blive stærkere og mere smidig.

Vi tilbyder også behandling til lindring af smerter og hævelse, samt hjælp til ud spænding.


Ønsker du yderligere oplysninger om gigt, henviser vi til www.gigtforeningen.dk, som indeholder mere detaljerede og uddybende oplysninger.

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at svare tilbage hurtigst muligt.

 

Kontakt

Adelgade 76
4720 Præstø 

Telefon: 55 99 35 85
Email: info@praestoe-fysioterapi.dk