Formthotics såler

Omkring 3 ud af 4 mennesker kommer til at lide af fodsmerter på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Problemer med fødderne samt ømme og smertende ben og knæ, og endda rygsmerter, er ofte forårsaget af ens ben stilling, og måden du går, står og løber på.

Formthotics såler aflaster og kan formes til at støtte dine fødder og korrigere fodens svang og anklens stilling. 

Ved smerter i hælen og foden (ofte nævnt som hælsporer) støtter sålen så smerterne minimeres. Vi anbefaler dog at du samtidig med sålen modtager behandling, Da ”hælspore” smerter ofte vender tilbage.

Knæ, -og hofte artrose er i mange tilfælde opstået ved en fejlstilling i fodens afvikling ved gang. Ved at korrigere stillingen i foden og anklen kan belastningen mindskes i knæ og hofte. Det er dog vigtigt at du træner GLA:D øvelser minimum 2 gange om ugen, da forskning viser, det er den mest effektive træning og behandling mod artrose.

Hvorfor er det en god idé at bruge Formthotics?

En specialtilpasset sko behøver ikke at blive “gået til”. Det meste fodtøj er masseproduceret og er derfor fremstillet til at passe til en gennemsnits fodform – men ens fodform er lige så individuel som du selv er. Formthotics sålen formes efter din unikke fodform i din sko og du kan flytte den rundt i forskelligt fodtøj så din fod altid har den samme støtte.

En specialtilpasset sål minimerer risikoen for skader og forkerte belastninger.

Da Formthotics er designet af specialister indenfor sportsmedicin, holder de dig på benene længere tid og giver mere komfort ved at:

  • Kontrollere og korrigere pronation
  • Støtte overbelastede fødder
  • Yde god støtte til fodkurverne
  • Minimere bevægelse af foden i skoen
  • Absorbere stød
  • Øge komforten
  • Reducere træthed i fod, ben og muskler

Formthotics giver dig et balanceret og stabilt fundament for resten af kroppen. Tænk på din krop som et hus og dine fødder som dets fundament. Lige meget hvor solide væggene er, er huset kun lige så stabilt som dets fundament.

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at svare tilbage hurtigst muligt.

 

Kontakt

Adelgade 76
4720 Præstø 

Telefon: 55 99 35 85
Email: info@praestoe-fysioterapi.dk